Laatulupaus

Arvoisa asiakkaamme!

Tämä on joukkoliikennelain (869/2009) 48 §:n mukainen laatulupaus. Se on saatavilla Internet -sivuiltamme www.kokkolanaluetaksi.fi sekä autoistamme.

Kuljetamme myös koululaisia ja vanhuksia sekä kaikkia taksi asiakkaitamme päivittäin. Meille tärkeitä asioita ovat hyvä palveluasenne sekä henkilöstön työtyytyväisyys. Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia. Näissä asioissa haluamme olla edelläkävijöitä. Kannattavalla liiketoiminnalla varmistamme paikkamme myös tulevaisuudessa. Bussimme toimii Kokkolan Aluetaksi Oy:n aputoiminimellä WestBus.

PALVELUMME

• Soittamalla ! Ilmaisesta päivystysnumerosta 0440 568 887 tai 0440 568 886 tilattavat taksiliikennepalvelut.

• Tilausliikennetaksipalveluita tilausten mukaan erikokoisille ryhmille / Taksibussien tilaukset mieluiten sähköpostilla timo.pajunpaa@netikka.fi  tai palvelunumerosta 0440 568 887

• Palvelemme vanhuksia, vammaisia, liikuntarajoitteisia. Autoista löytyy myös invahissi tilauksen yhteydessä ilmoittaen.

• Mahdollisesti tulevaisuudessa “reittimuotoista”, osittain tilauksiin perustuvaa palveluliikennettä käyttöoikeussopimusten ehtojen mukaisesti ostopalveluna Kokkolan talousalueella. Tarkka kuvaus mahdollisista tulevista reiteistä aikatauluineen, karttoineen ja pysäkkilistoineen tulee olemaan saatavilla Internet-­‐sivuillamme osoitteessa www.kokkolanaluetaksi.fi

PALVELUISTA SEKÄ NIIDEN MUUTOKSISTA JA PERUUTUKSISTA TIEDOTTAMINEN

Aina päivystävä puhelimemme vastaa asiakkaiden toivomiin esim. erilaisiin” muutoksiin”.

Tiedotamme palveluistamme sähköpostitse, internet-sivuilla, sosiaalisessa mediassa, paikallislehdissä, puhelimitse sekä suoraan asiakkaille.

HENKILÖSTÖ

Henkilöstön asiakaspalvelu ja joustavuus ovat kilpailuvalttimme. Osaava, ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara. Henkilöstö osallistuu säännöllisesti pidettäviin koulutuksiin ja aktiivisesti yritystoiminnan kehittämiseen. Kielitaitomme; suomi, ruotsi, englanti. Kuljettajilla yrityksen matkapuhelimet ja lisäksi 24 t päivystyspuhelin. Työterveyshuoltosopimus Työplus Oy:n kanssa.

TOIMITILAT JA AJONEUVOT

Toimitilat:

Yritys toimii omissa vuonna 2014 valmistuneissa toimitiloissa osoitteessa Joukahaisenkatu 4, 67900 Kokkola. Toimitiloissa on autojen pesu- ja huoltohallit, parkkitilat, yrityksen toimisto sekä kuljettajien taukotilat.

Kalusto:

1. Esteetöntaksi JJV-239 VW vuosimalli 2016 / 1+8 / 1 pyörätuolipaikka + invahissi + paarivarustus

2. Pikkubussi TXY-607 MB Sprinter 2012 / 1+16 / 2 pyörätuolipaikkaa + invahissi + paarivarustus

3. Pikkubussi LLN-719 MB Sprinter vuosimalli 2013 / 1+16 / invavarustus

4. Pikkubussi YIN-951 VW Crafter vuosimalli 2014 / 1+20

5. Pikkubussi OTZ-755 Iveco vuosimalli 2014 / 1+19

6. Pikkubussi GLJ-722 VW Crafter vuosimalli 2014 / 1+9 / 1 pyörätuolipaikka + paarivarustus

7. Taksi LNH-242 Seat vuosimalli 2016 / 1+ 6 / inva- ja paarivarustus

8. Pikkubussi TNI-223 MB vuosimalli 2002 (vara-auto) / 19+1

Suoritamme takseilla perinteistä taksi-ajoa päivittäin (päivystys 24 h) myös pyörätuolikuljetuksia.     Henkilökuntamme avustaa liikuntarajoitteisia matkustajia sekä kaikkia matkustajia ikään kokoon ja rotuun katsomatta. Käyttämissämme taxibusseissa on sisäänkäynneissä yleensä 2 porrasaskelmaa sekä sähköisesti aukeava sivuovi.

Sisäänkäynnit on varustettu määräysten mukaisilla tartuntatangoilla. Saatavilla myös invahissillä varusteltuja eri kokoisia taksibusseja. Lasten apuistuin löytyy ilmoittamalla tilausta tehdessä.

Lisäpalvelut ja varusteet

Autoissa on mahdollisuus kannettavien tietokoneiden, tablettien ja matkapuhelinten lataamiseen. Mahdollisuus TV, DVD ja KARAOKE tai Filmilaitteiden käyttöön matkan aikana.  Asiakaspalvelumme yhteystiedot ja tarkemmat kuvaukset ajoneuvojen varusteluista löytyy Internet-sivuillamme.

INFORMAATIO JA LIPPUJÄRJESTELMÄT

Autoissamme on taksi- ja joukkoliikennemittarit. Matkan hinta määräytyy yleisen taksi taksan mukaan tai erikseen sovittaessa ennen ajettavaa matkaa. Kaikissa autoissa on korttimaksupäätteet. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit ja käteinen.

Yrityksemme kuuluu Kelan korvaamien taksimatkojen sähköiseen keskitettyyn tilausjärjestelmään

Ajamme kaupunkien tarjoamia taksiseteli (VPL ja SHL) matkoja.

Pääasiallinen myyntikanavamme on tilausajoissa sähköpostiosoitteemme timo.pajunpaa@netikka.fi sekä MAKSUTON päivystävä suora tilausnumeromme 0440 568 887 tai 0440 568 886

ASIAKASTYYTYVÄISYYDEN MITTAAMINEN

Toimintamme kehittämiseksi keräämme asiakaspalautetta sähköisen median ja suorien palautteiden muodossa. Yritys on vuonna 2013 ja 2014 saavuttanut korkean Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa -luokituksen johon yltää vain, joka kymmenes suomalaisyritys. Edellä mainitusta saavutuksesta yritys kiittää asiakkaitaan ja pyrkii entistä parempaan palveluun.

REKLAMAATIOIDEN KÄSITTELY

Käsittelemme kaikki asiakaspalautteet mahdollisimman nopeasti ja olemme asiakkaaseen yhteydessä. Kirjaamme saamamme reklamaatiot sekä niiden välittömät ja ennaltaehkäisevät toimenpiteet. Opimme virheistä ja pyrimme olemaan niitä toistamatta. Käsittelemme tapauskohtaisesti mahdolliset hinnanalenukset ja vahingonkorvaukset. Vakuutusturvamme on kattava.

Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset
Särkyneistä tai hukkaan menneistä matkatavaroista tulee ilmoittaa mahdollisimman nopeasti kuljettajalle tai numeroon 0440 568 887. Kaikenlaisen palautteen voi antaa sähköpostiimme timo.pajunpaa@netikka.fi  tai soittamalla päivystysnumeroomme 0440 568 887.

Toimintamme on vakuutettu ja vakuutukset kattavat varsinaiset vahingot. Vakuutukset tarkistetaan vakuutusyhtiömme kanssa vuosittain.

Lisätietoja numerosta 0440 568 887 tai sähköpostitse timo.pajunpaa@netikka.fi